Vinylgulve

​Kunne du tænke dig et blødt, lyddæmpende og rengøringsvenligt gulv til en overkommelig pris? Så er du kommet til det helt rette sted.

Vinyl gulvbelægning til en attraktiv pris

​Kunne du tænke dig et blødt, lyddæmpende og rengøringsvenligt gulv til en overkommelig pris? Så er du kommet til det helt rette sted.

Lige her på siden finder du nemlig et gulvfirma, der tilbyder vinyl gulvbelægning til både private- og erhvervskunder. Boma Gulvafslibning holder til i Aarhus, men lægger gerne vinylgulve for kunder i Randers, Skanderborg og andre omkringliggende byer.

Vi har eksisteret i mere end otte år, og vi har i løbet af årene fået mange tilfredse kunder. Kendetegnende for vores firma er, at vi er effektive og rådgivende i vores arbejde.

Derudover sørger vi altid for at skabe en tæt dialog med vores kunder, hvor vi sætter dine ønsker og behov i første række.

Lægning af de praktiske vinylgulve

Et vinylgulv er både slidstærkt og praktisk. Det fås i mange forskellige design og ligner et rigtigt trægulv. Gulvet er blødt og derved behageligt at gå på.

Det varmer og isolerer og er desuden lyddæmpende. Derudover er det rengøringsvenligt, hvilket gør det velegnet i mange forskellige rum såsom køkken, entré eller bryggers.

Hos Boma gulvafslibning ApS udfører vi alt inden for vinyl gulvbelægning. Vi arbejder desuden også med epoxygulv, linoleum og trægulve.

Vi giver altid et billigt tilbud, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinyl gulvbelægning

Der medfølger altså en række fordele ved at vælge vinylgulve frem for andre gulvtyper. Vi står altid klar til at hjælper dig med vinyl gulvbelægning.

Ring blot på telefon 24 87 23 09 eller skriv til e-mail bomagulvafslibning@gmail.com. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​​

+12 års erfaring
Kvalitetsgaranti
Stolte traditioner