Personale og profil

​​Skal du bruge en dygtig gulvmand med bred erfaring? Så er du kommet til det rette gulvfirma.

Gulvfirma med mere end 12 års erfaring

​​Skal du bruge en dygtig gulvmand med bred erfaring? Så er du kommet til det rette gulvfirma. Uanset hvilken form for gulvarbejde du mangler hjælp til, så står vi hos Boma Gulvafslibning ApS klar til at hjælpe dig.

Vores gulvfirma holder til i Aarhus, men vi kører også gerne ud til private såvel som erhvervskunder, som skal bruge en dygtig gulvlægger i bl.a. Randers, Skanderborg og omegn.

Et gulvfirma med stolte traditioner og fokus på høj kvalitet

Vores gulvfirma blev etableret i februar 2010 som gulvafdeling i malerfirmaet Boma af Per Jakobsen og Martin Richter Jakobsen. Sidenhen har Per og Martin dog selv overtaget hele firmaet, som videreføres efter de samme grundprincipper og den gode kundeservice som tidligere.

Vi har mere end 12 års erfaring som gulvmand, hvorfor vores kompetencer er brede. Per har for 18 år siden været med til at starte gulvafslibningsafdelingen hos A.I gulve, mens Martin også har arbejdet for A.I.

​Som gulvlægger har vi et stort ønske om at viderebringe firmaets stolte traditioner og høje kvalitet, som altid har været et kendetegn for os.

Derudover er vi grundige og effektive i vores arbejde, som vi samtidig udfører til konkurrencedygtige priser.

Kontakt vores gulvmand og få et gratis tilbud på dit gulvarbejde

Skal du have lagt et nyt gulv eller behandlet dine nuværende gulve, og kunne du tænke dig at få udarbejdet en konkret pris på din opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte vores gulvmand for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Det gælder også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores gulvfirma og vores kompetencer.

Du kan ringe til os på telefon 24 87 23 09, men du kan også skrive til vores e-mail bomagulvafslibning@gmail.com, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

+12 års erfaring
Kvalitetsgaranti
Stolte traditioner