Linoleumsgulve

​Mangler du nyt gulv i dit bryggers eller køkken? Så bør du overveje linoleumsgulve.

Linoleumsgulve efter dine ønsker og til gode priser

​Mangler du nyt gulv i dit bryggers eller køkken? Så bør du overveje linoleumsgulve. Hos Boma Gulvafslibning ApS tilbyder vi alt arbejde inden for linoleumsgulve. Vi holder til i Aarhus, men kører gerne til Randers, Skanderborg og andre omkringliggende områder inden for en radius af maks. 50 km.

Hos os kan du finde bæredygtige linoleumsgulve til fornuftige priser. Et linoleumsgulv fås i mange forskellige design og farver, og vi leverer selvfølgelig lige præcis dén type, som du ønsker.

Vi kan klare alt inden for gulve, også vinylgulv og epoxygulv, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Slidstærke og vedligeholdelsesfrie linoleumsgulve

Et linoleumsgulv er både allergivenligt, robust og slidstærkt. Faktisk er det nærmest umuligt at slide op, hvilket gør gulvet ideelt i bryggers eller køkken. Derudover er gulvet vedligeholdelsesfrit, så rengøringen bliver nem for dig.

Der er altså ingen tvivl om, at et linoleumsgulv er et praktisk gulv, der kan anvendes mange steder.

Vi kommer gerne ud til både private og erhverv og hjælper med lægning af gulvet. Her tilbyder vi professionel service af høj kvalitet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for linoleumsgulve? Så tager vi os gerne en uforpligtende snak.

Du kan kontakte os på telefon: 24 87 23 09 eller e-mail bomagulvafslibning@gmail.com. Så vender vi tilbage med mere information og et uforpligtende tilbud.​​

+12 års erfaring
Kvalitetsgaranti
Stolte traditioner