Ludbehandling

Er du træt af gulvets gullige farve? Så er en ludbehandling med efterfølgende sæbebehandling sandsynligvis den rette løsning for dig.

Sæbebehandling og ludbehandling gør gulvet lyst og friskt

Er du træt af gulvets gullige farve? Så er en ludbehandling med efterfølgende sæbebehandling sandsynligvis den rette løsning for dig. Hos Boma Gulvafslibning ApS tilbyder vi forskellige former for sæbe- og ludbehandling af trægulve for kunder i og omkring Aarhus, Randers og Skanderborg.

​Vi er et professionelt gulvfirma, der varetager mange forskellige opgaver inden for gulve. Vi tilbyder eksempelvis sæbe- og ludbehandling til kunder, der ønsker et lyst og friskt gulv. Hos os kan du forvente resultater af høj kvalitet og god kundeservice, hvor dialogen er tæt omkring dine ønsker og behov.

Hvad er ludbehandling?

En ludbehandling efterfølges ofte af en oliebehandling eller sæbebehandling. Til gengæld får du gulve, der fremstår lyse og friske. Lud hæmmer nemlig træets naturlige gullige farve.​

En behandling med lud og sæbe kræver vedligeholdelse, hvis det skal stå rent og pænt i mange år. Vi tilbyder gerne vores rådgivning og vejledning i forhold til, hvordan du bedst muligt passer på dit gulv. På den måde er du sikker på, at vores gulvbehandling holder i mange år ud i fremtiden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på lud- og sæbebehandling

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en ludbehandling og efterfølgende sæbebehandling, så hører vi meget gerne fra dig. Vi står altid klar til at løse forskellige opgaver inden for gulve.

Ring og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på telefon 24 87 23 09 eller skriv til e-mail bomagulvafslibning@gmail.com.​

+12 års erfaring
Kvalitetsgaranti
Stolte traditioner