Gulvlægning

Kunne du tænke dig at få lagt et nyt gulv i din bolig? Så står vi klar til at hjælpe dig med professionel gulvbelægning.

​Gulvbelægning i slidstærke materialer

Kunne du tænke dig at få lagt et nyt gulv i din bolig? Så står vi klar til at hjælpe dig med professionel gulvbelægning. Hos Boma Gulvafslibning ApS udfører vi bl.a. gulvlægning for kunder i Aarhus, Skanderborg, Randers og andre omkringliggende områder.​

Få rådgivning om den rette gulvbelægning

​Skal der lægges et nyt gulv i boligen, er det vigtigt, at man lægger det rigtige slags gulv til den rigtige del af huset. I køkkenet skal gulvet fx kunne tåle fedt, slid og meget andet, og derfor er det nødvendigt at have en gulvbelægning, der er velegnet til lige netop dette.

Et vinylgulv anvendes især i vådrum, som for eksempel i køkkener, men også i gangarealer, entreer m.m. I andre rum kan man få lægning af gulv i andre materialer, hvis der fx ikke er behov for et ekstra slidstærkt gulv.

​Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde vores kunder den helt rette rådgivning, når der er behov for ny gulvlægning, og vi hjælper også gerne dig med at finde den helt rigtige løsning.

Hvad koster en gulvlægger?

Vores priser på lægning af gulv afhænger i høj grad af hvor mange kvadratmeter gulv, der skal lægges, og hvilken type gulv du ønsker at få lagt. Derudover afhænger den endelige pris også af, om du selv på forhånd har købt gulvet, eller om vi skal købe det for dig. ​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på lægning af gulv

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din gulvbelægning, så kontakt os allerede i dag og få en pris på din opgave. Ring på telefon 24 87 23 09 eller skriv til vores e-mail bomagulvafslibning@gmail.com og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Alternativt kan du også udfylde kontaktformularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi tilbyder gulvlægning, der holder

​Vi har mange års erfaring med lægning af gulv, og vi anvender kun slidstærke materialer, der holder. Vi tilbyder bl.a. lægning af:

+12 års erfaring
Kvalitetsgaranti
Stolte traditioner