Oliebehandling

Drømmer du om at få trægulvets lyse farve tilbage? Så kan du med fordel få foretaget en oliebehandling af gulvet.

Oliebehandling af gulve

Drømmer du om at få trægulvets lyse farve tilbage? Så kan du med fordel få foretaget en oliebehandling af gulvet.

Hos Boma Gulvafslibning ApS tilbyder vi forskellige former for oliebehandling af trægulve til kunder i og omkring Aarhus, Randers og Skanderborg.

Vi er et professionelt gulvfirma med over 12 års erfaring i branchen. Derfor kan vi tilbyde hjælp til alt inden for gulve – lige fra lægning til slibning og lakering af gulv.

Vi arbejder effektivt, men grundigt, og vi efterlader altid flotte resultater lige efter kundens ønsker og behov. Vi tilbyder desuden gerne vores rådgivning, så du kan træffe det helt rigtige valg.

Fasthold trægulvets lyse farve med olie

Gulvbehandling med hærdende olier har ofte været danskernes foretrukne valg til deres gulve. Især er lyse olier populære, da de fastholder et nyt trægulvs lyse farve.​

Oliebehandling giver dog knap så stærk en overflade som lakerede gulve, men det er til gengæld lettere at friske op igen, hvis der skulle opstå små skader i træet.

​Det kan altså godt betale sig at få foretaget en oliebehandling af dit gulv, hvis du ønsker at bibeholde den lyse farve, som gulvet havde fra nyt. På den måde slipper du nemlig for at skulle lægge helt nyt gulv. Det er dog en god ide at få professionel hjælp til oliebehandling, da olien skal være jævnt for at give det flotteste resultat.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på oliebehandling

Uanset om vi skal foretage en olie- eller ludbehandling af dit gulv, så står vi klar til at løse opgaven efter bedste evne.

Ring til os på telefon 24 87 23 09 eller skriv til vores e-mail bomagulvafslibning@gmail.com for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud på gulvbehandling.​

+12 års erfaring
Kvalitetsgaranti
Stolte traditioner